BAŞKAN

Uzm. Ecz. Adnan BAYHAN

07.02.1983 yılında Diyarbakır'ın Silvan İlçesindeki Eskiocak Köyünde dünyaya geldim. İlkokul 3.sınıfa kadar Eskiocak İlkokulunda okuduktan sonra Batman Cumhuriyet İlkokulunda ilk ve orta okulu bitirdim. Daha sonra Batman Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra 2.defa girdiğim ÖSS sınavında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. Fakülteden mezun olduktan sonra Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Kozmetoloji üzerine master yaptım. Eğitimimi tamamlayıp Uzman Eczacı ünvanını aldım. Merve eczanesinin sahibi ve mesül müdürüyüm.

II. BAŞKAN

Ecz. İhsan TEZDİĞ

1981 yılında Batman ilinde doğdum. Lise öğrenimimi Batman'da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2009-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü bitirdim. 2012-2015 yılları arasında Batman Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Kimya Anabilim Dalında, Organik Kimya  Biyokimya bölümünde Otizm tanısı alan çocuklarda; nöroplastisit, nörodeneratif ve nöroproteklif molekül düzeylerinin incelenmesi konulu tezimi sunarak Yüksek Lisansımı tamamladım. Bu konu ile ilgili birçok bilimsel çalışmada makalem yayınlandı. Yine eş zamanlı olarak 2014-2017 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü eğitimimi tamamladım. Müzikle ilgileniyorum. Batman ilinde 2004 yılından beri açtığım, sahibi ve mesul müdürü olduğum İstanbul Eczanesinde eczane eczacılığı yapmaktayım.

GENEL SEKRETER

Ecz.Veysi KUTLAY