Uzm. Ecz. Adnan BAYHAN

BAŞKAN
Uzm. Ecz. Adnan BAYHAN

07.02.1983 yılında Diyarbakır'ın Silvan İlçesindeki Eskiocak Köyünde dünyaya geldim. İlkokul 3.sınıfa kadar Eskiocak İlkokulunda okuduktan sonra Batman Cumhuriyet İlkokulunda ilk ve orta okulu bitirdim. Daha sonra Batman Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra 2.defa girdiğim ÖSS sınavında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. Fakülteden mezun olduktan sonra Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Kozmetoloji üzerine master yaptım. Eğitimimi tamamlayıp Uzman Eczacı ünvanını aldım. Merve eczanesinin sahibi ve mesül müdürüyüm.

Ecz. M.Emin MEMDUHOĞLU

II.BAŞKAN
Ecz. M.Emin MEMDUHOĞLU

1978 yılında Siirt Tillo'da doğdum. İlkokula Siirt'te başladım. Ortaokul ve Liseyi Batman'da TED Kolejinde okudum. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine yerleştim. 2001 yılından beri serbest eczacılık yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Ecz. Enver KAYA

GENEL SEKRETER
Ecz. Enver KAYA

1983 yılında Batman'da doğdu İlk Orta ve Liseyi Batman'da tamamladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı.2008 yılı Şubat ayında Batman'da Kaya eczanesini açtı ve halen eczane işletmektedir.

Ecz. Emrullah IŞIK

SAYMAN
Ecz. Emrullah IŞIK

08.01.1985 yılında Diyarbakır merkezde doğdum. Diyarbakır Anadolu Lisesinde 2004 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2008 yılında bitirdim. İlk eczanemi açtığım yerde hala serbest eczacılık yapmaktayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Ecz. Zehra YALÇIN

YÖN.KUR.ÜYESİ
Ecz. Zehra YALÇIN

1986 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Batmanda tamamladı.  2008 yılında Eskişehir A.Ü Eczacılık fakültesini bitirdi. 2008 yılında Batman merkezde Alman eczanesini açtı. Sahibi ve mesul müdürü olduğu Alman eczanesi hala aynı yerinde  faaliyetini göstermektedir.

Ecz. Turan GÜNEŞ

YÖN.KURULU ÜYESİ
Ecz. Turan GÜNEŞ

01.12.1986 yılında Gerçüş ilçesinde doğdum.İlk ve orta öğrenimimi Batman'da lise eğitimini ise Diyarbakır Fen Lisesinde tamamladım.2002 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesine girdim.2006 yılında mezun oldum.Aynı yıl Batmanda Dicle Eczanesi adı altında eczane açtım.Mart 2013 yılında eczanemi kapattım.2015 yılında Ali Eczanesi adında eczane açtım.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Ecz. İhsan TEZDİĞ

YÖN.KUR.ÜYESİ
Ecz. İhsan TEZDİĞ

1981 yılında Batman ilinde doğdum. Lise öğrenimimi Batman'da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2009-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünü bitirdim. 2012-2015 yılları arasında Batman Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Kimya Anabilim Dalında, Organik Kimya  Biyokimya bölümünde Otizm tanısı alan çocuklarda; nöroplastisit, nörodeneratif ve nöroproteklif molekül düzeylerinin incelenmesi konulu tezimi sunarak Yüksek Lisansımı tamamladım. Bu konu ile ilgili birçok bilimsel çalışmada makalem yayınlandı. Yine eş zamanlı olarak 2014-2017 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü eğitimimi tamamladım. Müzikle ilgileniyorum. Batman ilinde 2004 yılından beri açtığım, sahibi ve mesul müdürü olduğum İstanbul Eczanesinde eczane eczacılığı yapmaktayım.