PROTOKOL

ECZACILAR ODASI Ve BOSS LOUNGE arasında aşağıdaki şartlarla iş bu sözleşme akdedilmiştir.

KAPSAM :

Boss Lounge tarafından Eczacılar odası çalışanlarına ve üyelerine aynı şekilde çalışan ve üyelerinin eş ve çocuklarına özel avantajlar sunulmasıdır.

PROTOKOL KONUSU :

1. Boss Lounge olarak yiyecek, içecek ve yapılan her türlü sosyal etkinliklerde 03.05.2019-03.05.2020 tarihleri arasında geçerli olmak üzere ECZACILAR ODASI çalışanları ve üyelerinin eş ve çocukları faydalanabilecektir.
  2. Boss Lounge olarak yiyecek, içecek ve yapılan her türlü sosyal etkinliklerde vermiş olduğu hizmet bedelinde % 10 oranında indirim yapmayı kabul ve taahhüt eder.
  3. İndirim hakkına sahip ECZACILAR ODASI çalışanları ve üyelerinin kart ibrazı zorunludur.
  4. İndirim hakkına sahip ECZACILAR ODASI çalışanları ve üyeleri eş ve çocukları ödemeyi nakit ve kredi kartı seçeneği ile yapabileceklerdir.
  5. Eczacılar odası ile yapılan anlaşmayı çalışanlarına ve üyelerine duyurmak ve gelen talep bilgilerini Boss Lounge ye bildirmekle yükümlüdür.
  6. Bu protokol 03.05.2019 tarihinde imzalanmış olup 03.05.2020 tarihine kadar geçerlidir.