Erzurum’da Kongre Sekreterimiz Prof.Dr. Mehtap UYSAL hoca ile birlikte gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucunda 11 – 14 Ekim 2018 Tarihleri arasında Gloria Golf Hotelde düzenlenecek olan5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresiile ilgili kayıt ve konaklama detaylarını sizinle paylaşmak isterim. Kayıt vekonaklama işlemlerini16 Temmuz 2018,Pazartesi gününe kadar gerçekleştirmeniz durumunda erken kayıt ve konaklama ücretlerinden yararlanmış olacaksınız.16 Temmuz 2018tarihinden sonra geç kayıt ve konaklama ücreti geçerli olacaktır. Kongre otelimiz olan Gloria Golf Otel’e çok fazla talep olmasından ve sınırlı sayıda odamız kaldığından dolayı konaklama işlemlerinizi en kısa sürede tamamlamanız faydalı olacaktır. Ücretlerimize Açılış Kokteyli, Grup 27 Özel Konseri ve Faruk K özel gösteri ve Gala Gecesi dahildir.

5. ULUSAL BAĞIRSAK MİKROBİYOTASI VE PROBİYOTİK KONGRESİ

3.000,00 ₺

2.300,00 ₺

Kongre Kayıt Ücretine Dahil Olan Hizmetler;

Bilimsel Oturumlara Katılım, Kongre Malzemelerini içermektedir.Fiyatlara %18 KDV dahil değildir.
Yukarıdaki kayıt ücretleri katılımcıların kongre otelinde konaklamaları durumunda geçerli olup, konaklama yapmayan katılımcılara otel “Dış Katılım” ücreti olarak 1.000TL + % 18 KDV dahil ücret ilave edilecektir.

Konaklama Ücretine Dahil Olan Hizmetler;

Yukarıda yer alan paket fiyatlar 10Ekim2018, Çarşamba giriş ve 14Ekim2018, Pazar çıkış olmak üzere 4 gece her şey dahil konaklamayı içermektedir.Fiyatlara %8 KDV dahil değildir.

Katılımcı bilgilerinizisennur@ftskongre.orgadresine gönderilmesi gerekmektedir.Talebinize istinaden katılacak kişilerin bütçeleri ve hesap bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkür eder, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.

Şennur AKGÜL
İş Geliştirme Müdürü |Business Development Manager

FTS Turizm Kongre Organizasyon | FTS Tourism Congress Organization

Güzeltepe Mh. Alper Cd. No: 14/9 06540 Çankaya / Ankara / Türkiye