DİYABET VE KORONER ARTER HASTALIKLARINDA ECZACININ ROLÜ MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI 07-08 OCAK 2012 ANKARA

Diyabet ve Koroner Arter Hastalıklarında Eczacının Rolü " Meslek İçi Eğitim Programı- ANKARA

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 07-08 Ocak 2012 tarihlerinde " Diyabet ve Koroner Arter Hastalıklarında Eczacının Rolü " konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim, TEB Genel Merkezi " nde (Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No:9 Çankaya / ANKARA " da ) yapılacaktır.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın www.eczakademi.org adresi, eğitim rezervasyon bölümü üzerinden ulaşacakları kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim programına katılım ücreti 75 TL " dir. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Türk Eczacıları Birliği
Eczacılık Akademisi