ECZANELERİN DİKKATİ'NE..

HIZMETE ÖZEL

MLY. : 9390 15

BATMAN

KONU : Mali Yıl Sonunda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar.

44'ÜNCÜ BÖLGE BATMAN ECZACI ODASINA

1. Mali yılsonunun yaklaşması ve Batman Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından yürütülen tedavi giderleri ve ilaç bedelleri ödemelerinin cari yıl içerisinde yapılmasını sağlamak maksadıyla hastaneler ve eczaneler tarafından dikkat edilmesi gereken hususlar müteakip maddelerde belirtilmiştir.

2. Bu kapsamda Jandarma Genel Komutanlığı mensubu erbaş/erlere ait tedavi giderleri ve ilaç bedellerinin zamanında ve aksatılmadan ödenebilmesi için:

A. Devlet hastaneleri ve Batman Jandarma Bölge Komutanlığı ile sözleşmesi olan eczanelerce; erbaş/er tedavi giderleri ve ilaç bedellerine ait faturaların 15 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar Batman Jandarma Bölge Komutanlığına ulaştırılmasını,

B. 15 Aralık 2015 tarihinden sonra 2015 yılına fatura edilen erbaş/er tedavi giderleri ve ilaç bedellerine ait faturalar için mali yılsonunun yaklaşması nedeniyle Batman Jandarma Bölge Komutanlığı bütçesinden ödeme yapılamayacağını,

C. 44'üncü Bölge Batman Eczacı Odasınca, Batman Jandarma Bölge Komutanlığı ile sözleşmesi olan eczanelerin yukarıdaki hususlar hakkında bilgilendirilmesini, hastaneler ve Batman Jandarma Bölge Komutanlığı ile sözleşmesi olan eczanelerce gerekli hassasiyetin gösterilerek konuya ilişkin gerekli tedbirlerin alınmasını rica ederim.

JANDARMA BÖLGE KOMUTANI NAMINA

DAĞITIM  ? Gereği

Batman İl J.K.lığına

44'üncü Bölge Batman Eczacı Odasına