Eczacı Yerleştirme Sistemi ( Eys ) İkinci Yerleştirme Duyurusu Hakkında..

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu?nun web sayfasında ?Eczacı Yerleştirme Sistemi ( Eys ) İkinci Yerleştirme Duyurusu? yayınlanmış olup, duyuruda;

?6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden yapılan başvurular neticesinde 26/03/2015 tarihinde Kurumumuz tarafından hazırlanan yazılım vasıtasıyla eczacı yerleştirme işlemi yapılmış olup, yerleştirme neticesinde boş kalan yerler için ikinci yerleştirme yapılacaktır.

İkinci yerleştirme için başvurular 13/04/2015 - 20/04/2015 tarihleri arasında https://eys.titck.gov.tr/ adresi üzerinden alınacaktır. Başvuru sahiplerinin https://eys.titck.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yaptıktan sonra tercih başvurularını 20/04/2015 tarihi mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine onaylatması gerekmektedir. İl veya İlçe Sağlık Müdürlükleri tarafından onaylanmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için eyssistem@titck.gov.tr e-posta adresine ulaşılabilir.? denilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.