JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SÖZLEŞME YENİLEME İŞLEMLERİ SÜRESİNİN 31 TEMMUZ TARİHİNE UZATILMASI HAKKINDA

Birliğimiz tarafından T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı?na gönderilen 27.06.2013 tarihli ve 5684 sayılı yazı ile,

21.05.2013 tarihinde ilk kez imzalanan "Sağlık Giderleri Jandarma Genel Komutanlığı Tarafından Karşılanan Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" e ilişkin sözleşmelerin basım işlemlerinin henüz tamamlanmış olması ve sözleşmelerin eczacı odalarına gönderimi ve eczacılarımızın sözleşme yenileme işlemleri için bir haftalık sürenin yeterli olmayacağı,

Herhangi bir mağduriyet yaşamaması için, sözleşme yenileme işlemleri için tanınan sürenin 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar uzatılması talep edilmektedir.

Söz konusu yazımıza cevaben İlgili Komutanlıktan gelen 28.06.2013 tarihli ve 297542-13 sayılı yazı ile,

Bahse konu Protokol'ün 7.11'inci maddesi gereğince talebimizin uygun olarak değerlendirildiği ve eczanelerle yapılacak olan sözleşmeler için işlem süresinin 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü mesai bitimine kadar uzatıldığı belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

17.07.2013 11:13:13    Okunma :1718