LEVOTİRON TABLET ADLI İLACIN 02512 NUMARALI PARTİSİNE UYGULANAN GERİ ÇEKME İŞLEMİ HAKKINDA

Konu: ??LEVOTIRON TABLET? adlı ürünün 02512 parti numaralı ürünlerine 13.03.2012 tarihi itibari ile uygulanan geri çekme işlemi

T.C. Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü tarafından İTS Online İşlemler sayfasında yayınlanan ??LEVOTIRON TABLET? adlı ürünün 02512 parti numaralı ürünlerindeki geri çekme işlemi hakkında bilgi? başlıklı duyuru ile,

"LEVOTIRON TABLET (GTIN : 08699514016700)" adlı ürünün 02512 parti numaralılarına; 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik"e göre 2. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu, hastane vb.) 13.03.2012 tarihi itibari ile geri çekme işlemi uygulandığı bildirilmektedir.

Bilgilerinizi ve geri çekme işleminin sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmesi için eczane stoklarında bulunan söz konusu seriye ait ürünlerin, ilgili depolara iade edilmesi hususunu tüm üyelerimize  saygılarımızla duyurulur.

20.03.2012 11:04:59    Okunma :2126