İNDİRİM ORANI DEĞİŞEN ECZANELERİN REÇETELERİNİ YENİDEN KAYDETMELERİ İLE İLGİLİ MEDULA DA YAYINLANAN DUYURU HAKKINDA

Bilindiği gibi, MEDULA Eczane Provizyon Sisteminde yayınlanan duyuru ile 01.02.2012 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni indirim oranlarının 06.02.2012 akşamı devreye alınacağı,  2011 yılı satış hasılatı girmeyen eczanelerin reçete giriş işlemi yapamayacağı duyurulmuştu.

MEDULA Eczane Provizyon Sisteminde 09.02.2012 tarihinde yeni indirim oranlarının devreye alınması ile ilgili aşağıda yer alan açıklama yayınlanmıştır:

Tarih : 09.02.2012

Konu : TÜM ECZACILARIMIZIN DİKKATİNE

Açıklama : Yeni indirim oranlarının devreye alınması nedeniyle indirim oranı değişen eczanelerin reçetelerini yeniden kaydetmesi gerekmektedir. 'Fatura Sonlandırma' sayfasında fatura türü (A grubu, B grubu, Kan Ürünü) ve dönem (Şubat 2012) seçimi yaparak düzeltilmesi gereken reçetelere ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinizi ve indirim oranı değişen eczanelerimizin reçetelerini yeniden kaydetmeleri konusunu üyelerimizin bilgilerine sunulur.

10.02.2012 15:54:29    Okunma :2188