Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Yerleştirme Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu?nun web sayfasında Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Yerleştirme Duyurusu yayımlanmış olup, duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvurular https://eys.titck.gov.tr/ adresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden 29/12/2015-29/01/2016 tarihleri arasında alınacak ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Başvuru sahiplerinin https://eys.titck.gov.tr/ adresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS?ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte en geç 29/01/2016 tarihi mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için eyssistem@titck.gov.tr e-posta adresine ulaşılabilir.? denilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

04.01.2016    Okunma :739