GENEL KURUL DUYURUSU

Sayı  :2015/                                                                                                                                                      15.08.2015

Konu :Genel Kurul Duyurusu

GENEL KURUL DUYURUSU

44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu aşağıdaki gündem doğrultusunda;

Çoğunluk sağlanması durumunda 05 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 09.00?  ile 17.00 arasında gündem üzerine genel görüşmeler, 06 Eylül 2015 Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 arasında Bahçelievler Mah. 40. Cad No:19 Batman adresinde bulunan 44. Bölge Batman-Siirt-Muş Eczacı Odasında Yönetim Kurulu ve Organlarının seçimi yapılacaktır.

Çoğunluk sağlanmaması durumunda, çoğunluk aranmaksızın 12 Eylül 2015 Cumartesi saat 09.00 ile 17.00 arasında Gündem üzerine genel görüşmeler, 13 Eylül 2015 Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 arasında 44. Bölge  Batman-Siirt-Muş Eczacı Odasında Yönetim Kurulu ve Oda Organlarının seçimi yapılacaktır.

Üyelerimize saygıyla duyurulur.

Saygılarımızla,

44. Bölge Batman Eczacı Odası

Yönetim Kurulu Adına