HASSAS TERAZİ MUAYENELERİ HK.

HASSAS TERAZİ MUAYENELERİ HAKKINDA

Eczanelerimizde kullandığımız tartı aletlerinin periyodik muayeneleri 2 (iki) yılda bir yapılmaktadır. Süresi dolan tartı aletlerinin periyodik muayenesinin yapılarak damgalanması gereklidir. Damga süresini doldurmuş tartı aletlerinin periyodik muayeneleri için son başvuru tarihi 27 Şubat 2015 Cuma günü mesai bitimine kadardır.

4 Eylül 2013 tarihli Resmi Gazete ?de yayımlanan Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliği'nin 8. maddesi ile; eczanelerimizde kullandığımız tartı aletlerinin gram takımları hariç olmak üzere periyodik muayeneleri İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüklerinden alınmış ve yetkili muayene servislerine vermiştir. Gram takımının muayene yetkisi ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ndedir. Bununla birlikte talep edildiğinde firma tarafından gram takımların muayenesinde yardımcı olunacaktır.

Odamız, Ankara Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünden tartı aletleri yetkili muayene servis belgesi alan TÜMPET Metroloji San. Tic. Ve Limited Şirketi ile sözleşme imzalamıştır.

Terazilerin muayeneleri firma tarafından odamızda yapılacaktır.

Mekanik Teraziler

1. Terazi Muayene Bedeli                                      35 TL   KDV Dahil

Bu tutar muayene sırasında  odamız çalışanı tarafından Tahsil edilecektir

2. Gram Takım Fon Bedeli                                     47.20 TL   KDV Dahil

Bu tutar Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığına firma tarafından yatırılacaktır.  Dekontlar daha sonra odamızdan alınabilir.

Elektronik Teraziler

1.     Terazi Muayene Bedeli                               35 TL   KDV Dahil

Muayene sırasında yetkili firma tarafından tahsil edilecektir.

TÜMPET METROLOJİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ŞAŞMAZ/ANKARA