BAŞKAN
Uzm. Ecz. Adnan BAYHAN

07.02.1983yılında Diyarbakır'ın Silvan İlçesindeki Eskiocak Köyünde dünyaya geldim. İlkokul 3.sınıfa kadar Eskiocak İlkokulunda okuduktan sonra Batman Cumhuriyet İlkokulunda ilk ve orta okulu bitirdim. Daha sonra Batman Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra 2.defa girdiğim ÖSS sınavında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. Fakülteden mezun olduktan sonra Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Kozmetoloji üzerine master yaptım. Eğitimimi tamamlayıp Uzman Eczacı ünvanını aldım. Merve eczanesinin sahibi ve mesül müdürüyüm.

II.BAŞKAN

Ecz. A. Basıt AĞIRMAN

1969 yılında Batman'da doğdu.1987 tarihinde İstanbul Üni. Ecz. Fakültesine girdi.1991-1992 yılları arasında mezun oldu.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

GENEL SEKRETER

Ecz. Kerem EDEMCİ

1 Haziran 1983?te Batman Dayılar Köyünde doğdum. İlk,Orta ve Lise yi Batman Merkeze bağlı okullarda okudum. 2001-2002 yıllarında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2005-2006 yılında mezun oldum. Batman'da serbest eczacılık yapmaktayım.

SAYMAN

Ecz. M. Emin MEMDUHOĞLU

1978 yılında Siirt Tillo?da doğdum. İlkokula Siirt?te başladım. Ortaokul ve Liseyi Batman?da TED Kolejinde okudum. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine yerleştim. 2001 yılından beri serbest eczacılık yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Ecz. Zehra YALÇIN

1986 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Batmanda tamamladı.  2008 yılında Eskişehir A.Ü Eczacılık fakültesini bitirdi. 2008 yılında Batman merkezde Alman eczanesini açtı. Sahibi ve mesul müdürü olduğu Alman eczanesi hala aynı yerinde  faaliyetini göstermektedir.

Ecz. Enver KAYA

1983 yılında Batman'da doğdu İlk Orta ve Liseyi Batman'da tamamladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı.2008 yılı Şubat ayında Batman'da Kaya eczanesini açtı ve halen eczane işletmektedir.

Ecz. Furkan İNAN

1983 Batman doğumluyum.İlk Orta ve Liseyi Batman'da tamamladım.İstanbul Eczacılık Fakültesinden Mezun oldum.2006 yılından beri serbest eczane işletmekteyim.Evli ve 3 çocuk babasıyım.

18.06.2016    Okunma :10516