BAŞKAN
Uzm. Ecz. Adnan BAYHAN

07.02.1983yılında Diyarbakır'ın Silvan İlçesindeki Eskiocak Köyünde dünyaya geldim. İlkokul 3.sınıfa kadar Eskiocak İlkokulunda okuduktan sonra Batman Cumhuriyet İlkokulunda ilk ve orta okulu bitirdim. Daha sonra Batman Lisesinde lise eğitimimi tamamladıktan sonra 2.defa girdiğim ÖSS sınavında Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. Fakülteden mezun olduktan sonra Mersin Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Kozmetoloji üzerine master yaptım. Eğitimimi tamamlayıp Uzman Eczacı ünvanını aldım. Merve eczanesinin sahibi ve mesül müdürüyüm.

II.BAŞKAN

Ecz. M.Emin MEMDUHOĞLU

1978 yılında Siirt Tillo?da doğdum. İlkokula Siirt?te başladım. Ortaokul ve Liseyi Batman?da TED Kolejinde okudum. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine yerleştim. 2001 yılından beri serbest eczacılık yapmaktayım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

GENEL SEKRETER

Ecz. Turan GÜNEŞ

01.12.1986 TARİHİNDE GERÇÜŞ İLÇESİNDE DOĞDUM. İLK VE ORTA ÖĞRENİMİNİ BATMAN?DA LİSE EĞİTİMİNİ İSE DİYARBAKIR FEN LİSESİNDE TAMAMLADIM 2002 YILINDA MARMARA ÜNİVERSİTESİ ECACILKIK FAKÜLTESİNE GİRDİM. 2006 YILINDA MEZUN OLDUM. AYNI YIL BATMANDA DİCLE ECZANESİ ADI ALTINDA ECZANE AÇTIM, MART 2013 YILINDA ECZANEMİ KAPATIM. 2015 YILINDA ALİ ECZANESİ ADI ALTINDA ECZANE AÇTIM. EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYIM.

SAYMAN

Ecz. Emrullah IŞIK

08.01.1985 yılında Diyarbakır merkezde doğdum. Diyarbakır Anadolu Lisesinden Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2008 yılında bitirdim. İlk eczanemi açtığım yerde hala serbest eczacılık yapmaktayım. Evli ve 1 çocuk babasıyım.

Ecz. Zehra YALÇIN

1986 yılında Kastamonu'da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Batmanda tamamladı.  2008 yılında Eskişehir A.Ü Eczacılık fakültesini bitirdi. 2008 yılında Batman merkezde Alman eczanesini açtı. Sahibi ve mesul müdürü olduğu Alman eczanesi hala aynı yerinde  faaliyetini göstermektedir.

Ecz. Enver KAYA

1983 yılında Batman'da doğdu İlk Orta ve Liseyi Batman'da tamamladı. 2001 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı.2008 yılı Şubat ayında Batman'da Kaya eczanesini açtı ve halen eczane işletmektedir.

Ecz. İhsan TEZDİĞ

1981 yılında Batman ilinde doğdum. Lise öğrenimimi Batman?da tamamladıktan sonra 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandım. 2009-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi ?Yerel Yönetimler? bölümünü bitirdim. 2012-2015 yılları arasında Batman Üniversitesi Fen Bilimleri Ensitüsü Kimya Anabilim Dalında, Organik Kimya ? Biyokimya bölümünde ?Otizm tanısı alan çocuklarda; nöroplastisit, nörodeneratif ve nöroproteklif molekül düzeylerinin incelenmesi? konulu tezimi sunarak Yüksek Lisansımı tamamladım. BU konu ile ilgili birçok bilimsel çalışmada makalem yayınlandı. Yine eş zamanlı olarak 2014-2017 yılları arasında Anadolu Üniversitesi ?Adalet Bölümü? eğitimimi tamamladım. Müzikle ilgileniyorum. Batman ilinde 2004 yılından beri açtığım, sahibi ve mes?ul müdürü olduğum İstanbul Eczanesi?nde eczane eczacılığı yapmaktayım.

01.12.2017    Okunma :14987