RİSK DEĞERLENDİRME FORMU HAKKINDA...
RİSK DEĞERLENDİRME FORMU HAKKINDA

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 29.12.2012 tarihli ve 28512 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 5. maddesinin 1. Fıkrası; İşveren yükümlülüğü; MADDE 5 ? (1) İşveren; çalışma ortamının ve çalışanların sağlık ve güvenliğini sağlama, sürdürme ve geliştirme amacı ile iş sağlığı ve güvenliği yönünden risk değerlendirmesi yapar veya yaptırır." şeklinde düzenlenmiştir. Bu kapsamda eczacılarımızın kendi eczanelerinin risk değerlendirmelerini yapabilmeleri için Birliğimiz tarafından Tehlike Belirleme ve Risk Değerlendirme Formu oluşturulmuş olup, forma FarmaInbox Reçete Tevzi Sistemi üzerinden ulaşabilmektedir. Söz konusu form çeşitli eczane tipleri üzerinde araştırma ve incelemeler yapılarak oluşturulmuş olup, her eczanenin risk değerlendirmelerinin farklı olabileceği göz önüne alınarak formun alt kısmında eczacılarımızın kendi eczanelerine ait risk bilgilerini giriş yapabileceği alan da açılmıştır. Bilgilerinize sunulur. BATMAN ECZACI ODASI