SAHTE TEBEOS VE TEBRP CD'LERİ HAKKINDA...
SAHTE TEBEOS VE TEBRP CD'LERİ HAKKINDA

Meslektaşlarımız tarafından TEBEOS Çağrı Merkezimiz aracılığıyla Birliğimize ulaşan telefonlar ile; kendilerini Güvensoft Bilişim Hizmetleri çalışanı olarak tanıtan bazı kişilerce ya da VIP Taşımacılık Hizmetleri Kurye servisi ile, içerisinde güncel TEBEOS programı bulunduğu iddia edilen sarı zarflar içindeki CD?lerin 20 TL ücret karşılığında satılmak istendiği bildirilmiştir.

Bilindiği gibi TEBEOS ve TEBRP programları Birliğimiz tarafından hazırlanarak, Eczacı Odalarımız kanalı ile ücretsiz olarak tüm meslektaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Birliğimiz tarafından tüm Sağlık Meslek Mensuplarına sunulan bu hizmet halen kesintisiz ve yine ücretsiz olarak devam etmektedir. Bu nedenle Birliğimizin bilgisi ve onayı dışında ve haksız kazanç elde etmek üzere yapılan bu girişimlere itibar edilmemesi konusunun
tüm üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.