VASTAREL 20 MG 60 DRAJE ADLI ÜRÜNÜN 08020 PARTİ NUMARALI ÜRÜNLERİNE UY...
VASTAREL 20 MG 60 DRAJE ADLI ÜRÜNÜN 08020 PARTİ NUMARALI ÜRÜNLERİNE UYGULANAN GERİ ÇEKME İŞLEMİ HAKKINDA

İlaç Takip Sistemi Duyuru Servisi tarafından İTS Online İşlemler sayfasında 08.06.2012 tarihinde yayınlanan duyuru ile;

- VASTAREL 20 MG DRAJE (60 DRAJE) (GTIN : 08699552010326)" adlı ürünün 08020 parti numaralı ürünlerine; 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmelik"e göre 2. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu, hastane vb.) 08.06.2012 tarihi itibari ile geri çekme işlemi uygulandığı bildirilmektedir.

Bilgilerinizi ve eczane stoklarında bulunan söz konusu ürünlerin, ilgili depolara iade edilmesi hususunu tüm üyelerimize saygıyla duyurulur.