E-REÇETE UYGULAMALARINA İLİŞKİN SORUN VE ÖNERİLERİN SOSYAL GÜVENLİK KU...
E-REÇETE UYGULAMALARINA İLİŞKİN SORUN VE ÖNERİLERİN SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA VE BİRLİĞİMİZE İLETİLMESİ HAKKINDA

Bilindiği gibi, T.C.Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından ?1 Temmuz 2012 Öncesi E-Reçete Pilot Uygulaması Hakkında? başlıklı bir duyuru yayınlanmış;

?E-reçete pilot uygulamasının 08.06.2012 tarihinde İstanbul'da, 13.06.2012 tarihinde ise tüm illerde başlatılacağı? bildirilmiştir.

Ülke genelinde tüm illerde pilot uygulaması başlamış olan e-reçete uygulamalarına ilişkin olarak, meslektaşlarımızın tüm sorun ve önerilerini bildirebileceği bir yönlendirme alanı hazırlanmış ve 13.06.2012 (bugün) itibariyle devreye alınmıştır. Bu alana yapılan bildirimler, anlık olarak Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları Birliğine iletilecektir.

Bilgilerinizi, üyelerinizin http://www.teb.org.tr/e-recete alanına giriş yaparak, e-reçete uygulamalarında karşılaştıkları tüm sorunları ve önerilerini bildirebilecekler.
Gereği bilgilerinize sunulur.