TEŞEKKÜR!...
TEŞEKKÜR!

?ECZACILAR VE ECZANELER HAKKINDA KANUN İLE UYUŞTURUCU MADDELERİN MURAKEBESİ HAKKINDA KANUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN? 17.05.2012 kabul tarihi ve 6308 kanun no?su ile 31.05.2012 tarihinde 28309 sayı no?lu Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kanunumuzun değişmesinde emeği geçen Türk Eczacılar Birliği Başkanı, Merkez Heyeti Üyeleri, Denetleme Kurulu Başkan ve Üyelerine, 6197 sayılı yasa komisyonunda çalışan değerli oda başkanlarımıza, desteklerini sunan  tüm meslektaşlarımıza, yasamızın çıkarılmasında ortak hareket eden iktidar ve muhalefetin tüm bakan ve milletvekillerine TEŞEKKÜR ediyoruz.

Eczacılarımızın geleceğe daha bir umutla bakacağı, hem eczacılarımı hemde halk sağlığını daha da iyileştirecek olan bu düzenlemenin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz

YÖNETİM KURULU