BEBEK BESLENMESİNDE DANIŞMAN ECZACI EĞİTİMİ...
BEBEK BESLENMESİNDE DANIŞMAN ECZACI EĞİTİMİ

Bebek mamalarının, eczacı danışmanlığında annelerle buluşmasını sağlamak üzere Numil yetkilileri ile ortak düzenlediğimiz eğitimi 02 Haziran Cumartesi günü gerçekleştireceğiz.

Eğitime katılan eczacılarımıza "Bebek Beslenmesinde Danışman Eczacı" sertifikası verilecek, eczanelerinin birer ?ANNE- BEBEK DANIŞMA NOKTASI? olduğunu gösteren afişler sunulacaktır.

Tam gün sürecek olan eğitimimizin ilk bölümünde; bebek beslenmesinde dikkat edilmesi gereken konular, Milupa ve Bebelac bebek mamalarının içerikleri ve hangi durumlarda kullanılmaları gerektiği, bebek maması kategorisinin yıllar itibariyle gelişimi ve bebek maması tüketicileriyle ilgili bilgiler; ikinci bölümünde ise eczane içi alan yönetimi, tanzim- teşhir ve ürünlerin tüketiciye sunumukonuları yer alacaktır.

Eğitim ücretsizdir.

Tarih:02 Haziran 2012 Cumartesi

Yer:Batman Eczacı Odası Toplantı Salonu

Adres: Bahçelievler Mah. 40. Cad. NO:19 BATMAN