SELÇUK ECZA DEPOSU SATIŞ ETKİNLİĞİ KEMER 2012...
SELÇUK ECZA DEPOSU SATIŞ ETKİNLİĞİ KEMER 2012

Değerli Eczacılarımız,

Selçuk Ecza Deposu ve As Ecza Deposu olarak ilkini 2010 yılında,  4.300 ziyaretçinin katılımıyla Antalya?da gerçekleştirdiğimiz ilaç dışı sağlık ürünleri ile ilgili satış etkinliklerine, 2011 yılından itibaren gelişen içeriği ve kapsamıyla eczacılarımızın nitelikli ıtriyat ürünleri ihtiyacını karşılama çabasına devam ettik.

Eczacılarımıza daha iyi hizmet sunmak ve azalan eczane cirolarına katkı sağlamak gayretiyle içeriğini zenginleştirdiğimiz ilaç dışı sağlık ürünleri satış etkinliğine 2012?de de devam edeceğiz.

Halkımızın doğru ürüne doğru yerde ulaşması hepimizin en büyük isteğidir. Özellikle ilaç dışı sağlık ürünleri ve ıtriyat ürünlerinin olması gerektiği gibi eczane raflarında daha fazla yer alması sağlık danışmanı rolüyle eczacılarımız tarafından insanımıza sunulması günümüzde büyük önem taşımaktadır.

?Satış Etkinliği 2012?  13 Mart 2012 - 1 Nisan 2012 tarihleri arasında Antalya/Tekirova?daki Phaselis Rose Otelde düzenlenecektir. Gelecek yıllarda da gelişerek devam edecek etkinliklerimizin sektöre ve eczacılarımıza faydalı olmasını, katkı sağlamasını diliyoruz.

Çok özel satış koşullarıyla ilaç dışı sağlık ürünleri büyük fırsatlarla sizleri bekliyor.

Selçuk ve As Ecza Depoları