MADDE BAĞIMLILIĞI - ŞİZOFRENİ VE ŞİZOFRENİDE RASYONEL İLAÇ KULLANIMI M...
MADDE BAĞIMLILIĞI - ŞİZOFRENİ VE ŞİZOFRENİDE RASYONEL İLAÇ KULLANIMI MESLEK İÇİ EĞİTİM PROGRAMI 26 KASIM 2011 ANKARA

?Madde Bağımlılığı-Şizofreni ve Şizofrenide Rasyonel İlaç Kullanımı? Meslek İçi Eğitim Programı - ANKARA

Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından eczacı odaları üyeleri için 26 Kasım 2011 tarihinde ?Madde Bağımlılığı-Şizofreni ve Şizofrenide Rasyonel İlaç Kullanımı? konulu Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim, TEB Genel Merkezi?nde (Cinnah Cad. Willy Brandt Sok. No:9 Çankaya / ANKARA?da ) yapılacaktır.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın www.eczakademi.org adresi, eğitim rezervasyon bölümü üzerinden ulaşacakları kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Eğitim programına katılım ücreti 50 TL?dir. Katılımcıların yol ve konaklama giderleri katılımcılar tarafından karşılanacaktır.