TİTCK Tarafından Yayımlanan Ürün Takip Sistemi Bayilik İşlemleri Konul...
TİTCK Tarafından Yayımlanan Ürün Takip Sistemi Bayilik İşlemleri Konulu Duyuru Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 10.08.2017 tarihinde (bugün) ?Ürün Takip Sistemi (ÜTS) Bayilik İşlemleri Hakkında Duyuru? başlıklı bir duyuru yayımlanmış olup aşağıdaki şekildedir:

?Bilindiği üzere ÜTS?ye Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası?nda (TİTUBB) kayıtlı konumda ürünü olan firmalar ve firmaların kayıtlı konumda olan belgeleri aktarılmıştır. TİTUBB?da kayıtlı konumda olan ürünler taslak olarak aktarılmış olup firmalar tarafından güncellenip kurum tarafından incelendikten sonra kayıtlı konuma gelecek şekilde sistem kurgulanmıştır. Ürünler ÜTS?de kayıtlı konuma gelince TİTUBB?daki kayıtları pasif hale getirilmektedir.

Bununla birlikte ÜTS?de ürünle ilgi bayilik bağlantılarının yeniden yapılması gerekmektedir. Bayi kayıt işlemlerinin yapılabilmesi için ürünün ÜTS kaydının yapıldığı andan itibaren 7 (yedi) gün süre verilmektedir. Bu süre zarfında ürünün TİTUBB?daki bayilik kaydı aktif olarak geçerli olacaktır?.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.