Tıbbi Malzemelerin Şahıs Ödemelerinin Süre Uzatımı Hakkında...
Tıbbi Malzemelerin Şahıs Ödemelerinin Süre Uzatımı Hakkında

40A.00.00/8741
31.03.2017

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan 31.03.2017 tarihli duyuru ile,

"Sosyal Güvenlik Kurumu Ayakta Tedavide Kullanılan Hazır Tıbbi Malzeme Sözleşmesi"nin 23/12/2016 tarihinde Kurum resmi internet sitesinde yayımlandığı ve 02/01/2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girdiği belirtilerek;

Sözleşme yapmak için Kurum taşra teşkilatına 31/03/2017 tarihi mesai saati bitimine kadar müracaat edilmesi gerektiği ve bu tarihten sonra şahıs ödemesi olarak düzenlenen reçete bedellerinin ödenmeyeceğinin Kurum web sayfasında duyurulduğu,

Ancak görülen lüzum nedeniyle 31/03/2017 tarihinden sonra Sosyal Güvenlik Kurumu Ayakta Tedavide Kullanılan Hazır Tıbbi Malzeme Sözleşme imzalama süresi 31/05/2017 tarihi mesai saati bitimine kadar uzatıldığı, halihazırda Kurumla sözleşme yapmış satış merkezleri de dahil olmak üzere şahıs ödemesi olarak düzenlenen reçete bedellerinin 31/05/2017 tarihine kadar ödenmeye devam edileceği bildirilmektedir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

saygılarımla rica ederim.