İTS Stok Eşitlemesi İçin Süre Uzatımı Hakkında...
İTS Stok Eşitlemesi İçin Süre Uzatımı Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 28.03.2017 tarihinde Kurum internet sayfasında İTS Stok Eşitlemesi Süre Uzatımı Hakkında bir duyuru yayımlanarak, İTS stok eşitleme süresinin 26 Mayıs 2017 tarihine kadar uzatıldığı duyurulmuştur. Duyuru metni şu şekildedir:

?03.08.2016 tarihinde yayımlanan 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanunun 6/2-b maddesi ile eczacılarımıza mali stoklarını eşitleme olanağı sağlanmıştır. Bu münasebetle eczacılarımızın fiili stokları ile İTS kaydi stoklarının eşit hale getirilmesi amacıyla İTS stok eşitleme son tarihi 31 Ocak 2017 olarak belirlenmişti. İTS?nin son kullanıcıya açılması temin edileceğinden farkındalık düzeyinin arttırılması amacıyla Bakanlık Makamının onaylarına istinaden İTS stok eşitleme süresinin 26 Mayıs 2017 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiş olup tüm paydaşlarımıza duyurulur.?

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.