Eczane Sigortası Hakkında...
Eczane Sigortası Hakkında

40.A.007832
09.02.2017

40. Olağan Büyük Kongrede alınan karar gereği Birliğimiz iştiraki TEB Artı Sigorta Brokerliği A.Ş. ile birlikte yürütülen Eczane Sigortası çalışması sonuçlanmıştır.

Yapılan çalışma sonucu bedeli Afet fonundan karşılanmak üzere Yardımlaşma Sandığı üyesi olan tüm üyelerimizin eczaneleri 100.000 TL ye kadar oluşabilecek risklere karşı sigortalanmıştır.

TEB Artı Sigorta Brokerliği şirketimiz aracılığıyla Unico Sigorta A.Ş.?ne yaptırılan bu sigortadan gecikmiş Yardımlaşma Sandığı aidatı ve Afet fonu borcu olmayan tüm üyelerimiz yararlanabilecektir. Teminat kapsamı ekte belirtilen poliçe 10/02/2017 tarihinde yürürlüğe girmiş olup teminat kapsamına ilişkin açıklamalar ve üyelerimizin yapması gereken işlemler ekteki dosyada belirtilmiştir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Saygılarımla rica ederim.

Teminatlar ve Üyelerimizin yapması gereken işlemler hakkında bilgilendirmeye ulaşmak için tıklayınız.

Sorularınız için TEB Artı Sigorta Brokerliğimize ulaşabilirsiniz.

Tel: 0(312) 408 25 00