Zaltrap IV İnfüzyonluk Konsantre Çözelti İçeren Flakon İsimli Ürün İçi...
Zaltrap IV İnfüzyonluk Konsantre Çözelti İçeren Flakon İsimli Ürün İçin Hazırlanan Doktor Bilgilendirme Mektubu Hk.

40A.00.007751
06.02.2017

Birliğimize T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 02.02.2017 tarihli ve 27024 evrak nolu yazı ile,

Bakanlık tarafından sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla mektup yazılması uygulaması kapsamında,

Zaltrap 200mg/8 ml IV İnfüzyonluk Konsantre Çözelti İçeren Flakon ve 100mg/4ml IV İnfüzyonluk Konsantre Çözelti İçeren Flakon isimli ilaçların çene osteonekrozu riski hakkında önemli tavsiyeleri içeren ve Kurumca onaylanan doktor bilgilendirme mektubunun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir.

İlgili Kurum yazısı ve doktor bilgilendirme mektubu yazımız ekinde yer almakta olup konu üyelerimize sunulur.

Saygılarımla rica ederim.

Kurum yazısı için tıklayınız.