Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Hakkında Duyuru...
Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Hakkında Duyuru

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 16 Ocak 2017 (bugün) tarihinde ?Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Duyurusu? konulu bir duyuru yayınlanmış olup, duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvurular eys.titck.gov.tr adresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden 16/01/2017-14/02/2017 tarihleri arasında alınacak ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacağı,

Başvuru sahiplerinin eys.titck.gov.tr adresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS?ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte en geç 14/02/2017 tarihine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için eyssistem@titck.gov.tr e-posta adresine ulaşılabilecekleri belirtilmiştir.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

Duyuru metni için tıklayınız.