TEBEOS Stok Düzeltme İşlemleri Konulu Eğitim Videosu Hakkında...
TEBEOS Stok Düzeltme İşlemleri Konulu Eğitim Videosu Hakkında

19.08.2016 tarih ve 29806 sayılı Resmi Gazete'de "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına dair Kanun" kapsamında, eczacılara stoklarının düzenlenmesi hakkı getirilmiş; konu 19.08.2016 tarih ve 4343 yazımız ile duyurulmuştu.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 23.08.2016 tarih ve 29810 sayılı Mükerrer Resmi Gazete?de yayımlanan ?Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanun Genel Tebliği? doğrultusunda, stok düzeltme için TEBEOS eczane otomasyon sistemi aracılığıyla yapılacak işlemler hakkında bilgilendirme içeren ekran görüntüleri ve Karekodlu Stok Sayım + İTS Portalı ve Stok Düzeltme Hakkı Kapsamında Eğitim Videosu ekli linklerde yer almaktadır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TEBEOS programı aracılığıyla yapılacak işlemler hakkında bilgilendirme içeren ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

Karekodlu Stok Sayım + İTS Portalı ve Stok Düzeltme Hakkı Kapsamında Eğitim Videosu için tıklayınız.