Smart Eczane Projesi Ulusal Çapta Yaygınlaştırma Toplantısı...
Smart Eczane Projesi Ulusal Çapta Yaygınlaştırma Toplantısı

12-13 Şubat tarihleri arasında iki günlük Smart Eczane Projesine ilişkin toplantı Ankara Midi Otel?de gerçekleşmiştir.

Toplantının ilk günü Genel Sekreter Ecz. Arman Üney, Smart proje ekibi ile birlikte ACPE Mesleki İşler Direktör Yardımcısı ve Uluslararası Hizmetler Direktörü Mike Rouse ve Pharma Expert Eğitim ve Yeterlilik Gelişimi Birimi Başkanı Dr. Ecz. Arijana Mestrovic bir ön değerlendirme toplantısı yapmıştır.

Toplantının ikinci  gününe, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisinde görev alan hocalarımızdan Prof.Dr.Ahmet Başaran, Prof.Dr. Tuncer Değim ve Doç.Dr.Şule Rabuş ile 7 pilot bölgeden il koordinatörlerimiz de katılım sağlamışlardır.

Türk Eczacıları Birliği?nin faaliyetlerini yürütmekte olduğu Smart Eczane projesinin genel  değerlendirilmesi yapılmış ve projenin önümüzdeki süreçte Türkiye?ye yaygınlaştırılmasında izlenecek yol haritası ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur.