Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Yerleştirme Duyurusu Hakkında...
Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Yerleştirme Duyurusu Hakkında

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu?nun web sayfasında Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) Yerleştirme Duyurusu yayımlanmış olup, duyuruda;

6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun ile 12/04/2014 tarihli ve 28970 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanarak yürürlüğe giren Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda nüfus kriterine tabi olan eczacılara ait başvurular https://eys.titck.gov.tr/ adresinden erişilebilecek olan Eczacı Yerleştirme Sistemi (EYS) üzerinden 29/12/2015-29/01/2016 tarihleri arasında alınacak ve eczacı yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Başvuru sahiplerinin https://eys.titck.gov.tr/ adresi üzerinden belgelerini eksiksiz olarak eklemelerinin ardından, EYS?ye eklenen belgelerin asılları ile birlikte en geç 29/01/2016 tarihi mesai bitimine kadar İl veya İlçe Sağlık Müdürlüklerine giderek başvurularını onaylatmaları gerekmektedir. Başvuru sahipleri tarafından gerektiğinde destek almak için eyssistem@titck.gov.tr e-posta adresine ulaşılabilir.? denilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.