SGK YETKİLİLERİ İLE SGK PROTOKOLÜ HAKKINDA BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLD...
SGK YETKİLİLERİ İLE SGK PROTOKOLÜ HAKKINDA BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, II. Başkanı Ecz. Sinan USTA, Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney ve Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Mehmet Emin BEYAZ, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Vekili Cevdet CEYLAN ve Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Uzm. Dr. İsmet KÖKSAL ile 31.12.2015 tarihinde sona erecek SGK Protokolü ile ilgili 11.12.2015 tarihinde saat 10:30?da bir görüşme gerçekleştirdiler.

Görüşmede; düşen ilaç fiyatları ve karlılık oranları ile büyük bir çıkmaza giren eczane ekonomilerinin sürdürülebilirliği açısından önem taşıyan ekonomik taleplerimizden bahsedildi.

Kurum Başkanı Ceylan ise, tüm taleplerimizi dinledi, notlar aldı ve Kurum yetkililerine, Protokolle ilgili maddi ve diğer konulardaki taleplerimizin değerlendirilerek, ivedilikle bir çalışma başlatılması talimatını verdi.

Bugün (11.12.2015) öğleden sonra Birliğimiz yetkilileri ile Kurum yetkilileri arasında Protokol maddelerinin ayrıntılı olarak değerlendirileceği bir görüşme gerçekleştirilecektir.