BASIN AÇIKLAMASI...
BASIN AÇIKLAMASI

Ankara Tren Garında ?Barış Mitingi? öncesinde meydana gelen patlamayı gerçekleştirenleri, buna göz yumanları ve kirli çıkarları uğruna bir insan hayatına kastedecek kadar çirkinleşen bu alçakları lanetliyoruz!

Ülkemizin her geçen gün içine çekilmeye çalışıldığı şiddet ve kaos giderek tırmanırken, her güne yüreklerimizi yakan yeni patlama, çatışma ve şehit haberleriyle uyanıyoruz.

Umuyoruz ki, saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz.

Çözüm, tüm Türkiye?nin millet olma bilincini yeniden hayata geçirerek, demokrasi ve adalet noktasında buluşmasından geçmektedir. Başta siyasi irade olmak üzere, demokrasinin tüm taşıyıcı unsurlarına ve tek tek bütün vatandaşlarımıza düşen görev ise, bugün her zamankinden çok kardeşliğe ve barışa duyulan özlem ile hareket etmek, bu kucaklaşmanın sağlanması için bütün gücüyle mücadele etmektir.

Batman Eczacı Odası olarak herkesi duyarlı ve aklıselim davranmaya çağırıyor, çok sayıdaki yaralı için kan verebileceklerin Ankara Numune ve İbn-i Sina Hastanelerine gitmeleri çağrısını yineliyoruz.

Bir daha böyle olayların yaşanmaması temennisi ile, yaralılara acil şifa, hayatını kaybedenlere Allah?tan rahmet diliyoruz.

YÖNETİM KURULU