Basın Açıklaması: Suruç?taki Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz...
Basın Açıklaması: Suruç?taki Hain Saldırıyı Nefretle Kınıyoruz

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen patlama sonucu 28 kişinin hayatını kaybettiği 100'e yakın kişinin ise yaralandığı hain saldırıyı insanlık dışı bir hareket olarak değerlendiriyor ve nefretle kınıyoruz.

Hiç kuşkusuz birlikte yaşamaya, barışa ve tahammüle hepimizin daha da çok ihtiyacı olduğu günlerden geçiyoruz. Dolayısıyla bu hain saldırılar karşısında, sağduyulu olmalı, barışı ve kardeşliği teşvik etmeliyiz. Yaratılmak istenen kaos ortamının hiç kimseye bir fayda sağlamayacağı gibi, bu tür hain saldırılar sürdüğü sürece, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına inanıyoruz.

Bu vesileyle bu terör eyleminde hayatını kaybeden 31 vatandaşımıza Allah?tan rahmet, ölenlerin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara ise acil şifalar diliyor ve acılarını yürekten paylaştığımızı bilmelerini istiyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ