SGK Tarafından Yayımlanan Servis Masası Uygulaması Konulu Duyuru Hakkı...
SGK Tarafından Yayımlanan Servis Masası Uygulaması Konulu Duyuru Hakkında

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Servis Masası Uygulaması konulu bir duyuru yayınlanmış olup, duyuruda;

?Kurumumuz Medula Uygulamalarında (Medula Hastane, Medula Eczane, Medula Optik, Medula Şahıs Ödemeleri) kullanılmak üzere Servis Masası Uygulamamız 01.01.2015tarihinden itibaren gerçek ortamda devreye alınacak olup;

medulayeniversiyon@sgk.gov.tr
tmdestek@sgk.gov.tr
eczane@sgk.gov.tr
optik@sgk.gov.tr mail adresleri ve 4144141, 4144108, 4144131, 4144113 telefonları aracılığı ile göndermiş olduğunuz sorunlarınız ve önerileriniz Servis Masası uygulamamız ile takip edilip,çözüme kavuşturulacaktır. 01.02.2015 tarihinden itibaren ise zorunlu olarak kullanılmaya başlanılacak uygulamamız ile ilgili kullanım kılavuzuna mail ekinden ulaşabilir, sorunlarınız ile ilgili olarak ise medulayardimmasasi@sgk.gov.tr adresine mail gönderebilirsiniz.? denilmektedir.

Kurum duyurusu ve kullanım kılavuzu ekte yer almakta olup, bilgilerinize sunulur.

Kurum duyurusu için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.