Reçete Tevzi İşlemlerinin EBS Üzerinden Gerçekleştirilmesi Hakkında...
Reçete Tevzi İşlemlerinin EBS Üzerinden Gerçekleştirilmesi Hakkında

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI?NA

Bilindiği üzere, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol'ün 3.7 maddesine istinaden Protokol eki Ek/4'de yer alan reçetelerin sıralı dağıtım uygulamaları Farma Inbox programı üzerinden ulaşılan Reçete Tevzi Programı aracılığıyla gerçekleştirilmekte idi.

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti tarafından alınan karar gereğince, 15.10.2014 tarihinden itibaren, Reçete Tevzi işlemleri, Eczacı Bilgi Sistemi içerisinde gerçekleştirilecektir.

Bilgi edinilmesini, Eczacı Bilgi Sistemi üzerinde borcu bulunan üyelerinizin, bu borçlarını ödemeden sisteme girişleri mümkün olmayacağından, reçete tevzi uygulamaları alanında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için, ivedilikle borçlarını ödemeleri konusunda bilgilendirilmelerini saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY
Genel Sekreter