SGK Sözleşmesi Yenileme Süresinin 01.09.2014 Tarihine Kadar Uzatılması...
SGK Sözleşmesi Yenileme Süresinin 01.09.2014 Tarihine Kadar Uzatılması Hakkında

Bilindiği üzere Sosyal Güvenlik Kurumu ile Birliğimiz arasından imzalanan "Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol" ün 7. 1.maddesi "Kurumla eczane arasında bu protokol esaslarına göre sonraki her yılın Nisan ayında sözleşme yenilenecektir?" şeklinde düzenlenmiştir.

Kurum ile Birliğimiz arasında yapılmakta olan Protokol revizyon görüşmelerinin henüz sonuçlandırılamamış olmasından dolayı, eczanelerimizin sözleşme yenileme işlemleri ilk olarak 30 Mayıs 2014, 30 Haziran 2014 tarihine kadar ardından da 31 Temmuz 2014 tarihine ertelenmişti. Revizyon görüşmelerinin devam etmekte olması nedeniyle, sözleşme yenileme süresinin 01/09/2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılması talebimiz, SGK Başkanlığına iletilmiş ve Kurumun ekte yer alan yazısı ile talebimizin uygun bulunduğu bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Kurumun yazisi icin tiklayiniz.