EĞİTİM SEMİNERİ...
EĞİTİM SEMİNERİ

01.03.2014 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14:00 TE HEDEF ECZA DEPOSU VE NOBEL İLAC?IN KATKILARIYLA YAPACAĞIMIZ (ANLAŞILMAYI BEKLEMEKTENSE ANLATMAYI DENEMEK) KONULU SEMİNERİMİZE BÜTÜN ECZACILARIMIZ DAVETLİDİR.

YER   : GRAND HASANKEYF OTEL

KONUŞMACI: İSMET TOPALOĞLU

1994'ten bu yana kurumsal firmaların üst düzey yöneticilerine etkili konuşma ve ikna teknikleri konusunda eğitimler veren Sn. İsmet TOPALOĞLU, mesleki yolculuğuna 1989 yılında TRT'de haber spikeri olarak başladı.Dünyanın en büyük haber ajansı Reuters London'da 3,5 yıl süren özel bir eğitime tabi tutuldu.İnsan konuşmalarında sesin doğru ve etkili kullanımı konusunda yetiştirilmiş dünyadaki 26 kişiden biridir.

324 VIP'e özel eğitim, 60.000'e yakın toplu eğitimler ve konferanslar verdi.Mesleki tecrubeleri arasında TRT, HBB, CNBC-E, Kanal 6, TGRT'de haber spikerliği bulunmaktadır.