30.12.2013 TARİH VE 28867 (MÜKERRER) SAYILI RG?DE YAYIMLANAN BEŞERİ TI...
30.12.2013 TARİH VE 28867 (MÜKERRER) SAYILI RG?DE YAYIMLANAN BEŞERİ TIBBİ ÜRÜNLER AMBALAJ VE ETİKETLEME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK HK.

İlgi: 23.09.2013 tarih ve 6415 sayılı bölge eczacı odası yazımız,

İlgi?de kayıtlı bölge eczacı odası yazımız ile,

03.09.2013 tarih ve 326174 sayılı yazı ile, 15 Ocak 2013 Salı günü Resmi Gazete?de yayımlanan Beşeri Tıbbi Ürünler Ambalaj ve Etiketleme Yönetmeliği?nde yapılan değişiklik ile ,

MADDE 1 ? 12/8/2005 tarihli ve 25904 sayılı Resmî Gazete?de yayımlanan Beşeri Tıbbi Ürünler Ambalaj ve Etiketleme Yönetmeliğinin geçici 2 nci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirildiği,

?Tıbbi mamalar ve enteral beslenme ürünleri hariç olmak üzere serumlar, radyofarmasötikler ile kişiye özel üretilmiş ilaçlar 1/1/2014 tarihine kadar karekod uygulamasının kapsamı dışındadır.? şeklinde bir düzenleme yapıldığı ve Yönetmelik gereği soğuk zincir ürünlerin takip edilmek üzere karekodlanmasının uygun görüldüğü bildirilmişti.

Beşeri Tıbbi Ürünler Ambalaj ve Etiketleme Yönetmeliği?nde, 30 Aralık 2013 tarih ve 28867 sayılı (Mükerrer) Resmi Gazete?de yayımlanan yönetmelik ile değişiklik yapılmış olup, aşağıda şekilde değiştirilmiştir.

?MADDE 1 ? 12/8/2005 tarihli ve 25904 sayılı Resmî Gazete?de yayımlanan Beşeri Tıbbi Ürünler Ambalaj ve Etiketleme Yönetmeliğinin geçici 2 nci maddesinin dördüncü fıkrasında yer alan ?1/1/2014? ibaresi ?1/1/2016? şeklinde değiştirilmiştir.

Değişiklik metni ekte iletilmekte olup, bilgilerinize sunulur.

Değişiklik metni için tıklayınız.

Wo